June 28, 2011

Mumla och ställa motrågor #1 (Spelets Regler)

Här är mumlet:
(Från Simons blogg)
(Mummel beror väl ibland till viss del på mottagarens förmåga att uppfatta budskapet; jag uppfattade det som mummel. Otydlighet i kommunikation. Därav det upplevda obehaget.)













Jag mumlar motfrågor till svar:

 




































Lite kriminalfoto:

4 comments:

Simon said...

de vita taggtrådsmjukheterna var vackra, speciellt det mörka fotot. de taggbeprydda blommorna drar mina tankar mot pipor till olika vapen med blommor i. vackert. ett mummlande vapen eller krig är kanske det värsta av alla.

evelinfre said...

Oj det här känns spännande. Som en spänning i luften.

Jag som snöat in på "att vara sur" tänker att den värsta sur-motståndaren är någon som mumlar. Det är kanske just det sura är.. att mumla. Att inte kommunicera vad som är fel utan bara dra sig undan.

/evelina

Vem är Lisa? said...

Håller med simon. Wow så vackert, det finns en sån spänning mellan det mjuka och det taggiga. Kan tänka mig att man undrar, när man går förbi, men ganska snabbt förstår vad personen bakom vill. Man kanske inte hänger med på mumlet, men man tror sig ändå förstå. Härligt!!

Nadjana said...

Jag vet inte om jag helt förstår själv, det är väl därför jag ställer motfrågor istället för att ge klara svar på tal. Hjälp mig gärna tolka ;)