October 26, 2011

Disco? Electro? Vaß?

Extrainlägg med musikaliska referenser. Först musik för att sätta stämningen inför fotograferingen:

Giorgio Moroders "Machines" från 1984 års soundtrack till Metroposlis (här en till sjysst discolåt av honom fr -79) ...vars basslinga påminner om Kents taxmannen, som förresten har den träffande texten "Du vet inte var jag varit, Du vet inte vem jag är, Vet du alls vem du varit? Vet du ens vem du är? Älskling, det är livet" - apropå mitt sökande efter identiteter och berättelser.

Pluxus video Kinton inspirerar mig också - att dansa, eller inte dansa. Var och när. Fantastiskt kul, och fruktansvärt pinsamt ("svennen" i mig blir stel av skräck och full av beundran på samma gång).



... och när vi ändå är inne på temat dans så kolla här och här.

3 comments:

bexbox said...

dansnerverna rycker i mig!!! det där med lunchdisco har tydligen anordnats fler gånger så jag får nog ta o gå en dag, kanske du med!

Systrarna Andersson said...

Härligt med dans! Men precis -att våga göra det såhär offentligt och i "fel" forum känns läskigt :)Jättekul med lite inspirerande länkar!

Nadjana said...

Ja, har inte prövat offentlig dans än, men barnet här hemma har lovat att koreografera, så vi får väl se vad det kan bli ...! Lunchdisco: ja, gärna. Men behöver nog terapi både före och efter!